Blogs Lalibre.be
Lalibre.be | Créer un Blog | Avertir le modérateur

Hij speelde niet de hoofdrollen. Maar degenen die hij speelde, werden ongebruikelijk opgewekt herinnerd.

2_1.jpgLeonid Sergeevich Bronevoy werd geboren op 17 december 1928 in Kiev. Een succesvolle acteur van cinema en theater, staat bekend om zijn vele gedenkwaardige rollen in verschillende films, die nog steeds populair zijn in onze tijd.

De beroemde acteur heeft zijn hele leven meer dan 120 rollen gespeeld in de bioscoop en in het theater. Optredens met zijn deelname betraden het gouden fonds van theaters.

2_2.jpg

schilderij reproductie
Zijn grote talent, zijn hele leven Leonid Sergejevitsj Bronevo gewijd aan de dienst van de kunst. Altijd Ik werkte met volledige toewijding, trouw aan hun roeping, zeer gerichte aktora.Narodny Artist van de Sovjet-Unie (1987). Laureaat van de Staatsprijzen van de RSFSR en Rusland (1976, 1996). Volledige commandant van de Orde "For Services to the Fatherland".

People's Artist van Oekraïne (30 november 2013) - voor zijn belangrijke persoonlijke bijdrage aan de sociaal-economische, wetenschappelijk-technische, culturele en educatieve ontwikkeling van de Oekraïense staat, belangrijk werk prestaties, jaren van noeste arbeid

2_3.png


De Staatsprijs van de Russische Federatie voor literatuur en kunst in 1996 (29 mei 1997)
Vasilyev Brothers Staatsprijs van de RSFSR (1976) - voor zijn rol in de tv-serie Muller "Zeventien Momenten van Lente"
IFF "Eurasia" in Almaty (2007, prijs voor de rol van de beste man, de film "Simple things")
IFF in Karlovy Vary (2007, Special Jury Prize, de film "Simple Things")

2_4.jpg


ORFF in Sochi "Kinotavr" (2007, Diploma voor "onschatbare bijdrage aan de nationale cinema", de film "Simple Things")
Award "Nika" - (2008, beste mannelijke bijrol, "Simple Things")
Theatre Award "Golden Mask" - voor een uitstekende bijdrage aan de ontwikkeling van theatrale kunst (Moskou, 2013).

Academicus van de Russische Academie voor filmkunst "Nika".De rol, waarna Armine beroemd werd, speelde hij in de legendarische film "Seventeen Moments of Spring". Zoals we ons allemaal herinneren, speelde Leonid Sergeyevich op schitterende wijze Mueller. Men kan niet nalaten de gevleugelde zin van dit personage te onthouden: "En jij, Stirlitz, ik zal je vragen om te blijven ...". Verder speelde Bronevoy, niet in de minder bekende film, "The Formula of Love." Daarna volgden ze rollen in prachtige schilderijen.

 

Jean-Baptiste-Camille Corot te koop

2_5.jpg


Maar de toeschouwer zag blijkbaar in deze man al de beroemde Müller:

Ja, ik en op straat, als ze erachter komen, zeggen ze: "Kijk, Mueller ging." Soms is het een schande, ik speelde meer dan honderdtwintig rollen in theater en film, en het publiek wordt meestal geassocieerd met mijn personage in "Zeventien Momenten van Lente" ... Maar aan de andere kant, het is leuk dat ik een rol die werd een "visitekaartje". Het gebeurt immers in het leven van een acteur dat hij veel rollen kan spelen en geen van hen zal in de ziel van mensen vallen.


Beroemde schilderijen Bronevoi "Pokrovsky Gates," "Dat Munchhausen", "Beloofde Heaven", "De dokter gebeld?", "Verzoek om te spreken", "Wat zijn onze jaren", "Physics", "Schizofrenie" en vele andere uitstekende films. Leonid Sergeyevich zelfs deelgenomen aan de nasynchronisatie van tekenfilms, "plasticine Crow", "Het onderzoek lead ballen."

9 december 2017, om 7:30 in de ochtend, stopte het hart van de grote acteur.

De kunstenaar was 88 jaar oud.

Les commentaires sont fermés.